30. 9. 2012

COLLAGENY IVEN COSMETICS

Revoluce v péči o Vaší pleť!

♥♥♥


S trochou nadsázky je to právě kolagen, který nás, tedy naše těla a buňky, drží pohromadě. Celá čtvrtina všech bílkovin (proteinů) v našem těle je kolagen - nejdůležitější bílkovina pojivových tkání.

Co to znamená v praxi? Že si s kolagenem "tyká" většina životně důležitých orgánů - srdce nevyjímaje, ale také kosti, chrupavky, cévy, svaly, a to co nejvíce zajímá nás - kůže.
S tím jak člověk stárne je přirozená produkce kolagenu snižována, což neznamená nic jiného, než že naše "stárnoucí" buňky kolagenu "vyrábějí" méně. Proto je s přibývajícím věkem (či pokud jsme k tomu jakkoli geneticky předurčeni) na naší kůži vidět ochablost, prasklinky, neelastičnost a vrásky.
O struktuře collagenu by zapálený biochemik jistě vyprávěl hodiny, my se ale spokojme s faktem, který zní:

"Základní jednotkou kolagenu jsou řetězce trojité spirály označované jako tropokolagen – jedním slovem šroubovice."


A teď pozor - revoluci v kosmetickém průmyslu zaznamenalo zjištění, že i po uzavření do nádob, sklenic či dóz, zůstává struktura šroubovic neměnná, a tedy vhodná pro další využití. A tady už se začíná psát historie spojení živé bílkoviny zvané COLLAGEN a firmou IVEN COSMETICS.

V dubnu roku 2007 začal intenzivní výzkum odborníků firm Iven Cosmetics, který měl za cíl jediné – testovat, poznávat a analyzovat účinky kolagenu v praxi.
Tříletý osobní kontakt se stovkami zákaznic našich kosmetických salónů byl nejlepší "laboratoří" a školou, kde a jak poznat reálné účinky kolagenu na mnoha typech pleti. Detailní zkoumání a pozorování účinku kolagenu na kůži suché, mastné i tzv. "normální", u klientek mnoha věkových kategorií, šlo ruku v ruce s vývojem receptůr přípravků firmy Iven Cosmetics. Ten se řídil několika zásadami - suroviny nejvyšší kvality, efekt konkrétní receptury na konkrétní typ pleti, a také finální pocit a spokojenost zákaznic s tím kterým typem přípravku.
Dnes je firma Iven Cosmetics hrdým výrobcem mnoha collagenových krémů a gelů té nejvyšší kvality, které uspokojí i tu nejnáročnější klientelu. Ve výrobě collagenových gelů pro pleť suchou - normální, mastnou až problematickou, a speciálního collagenového přípravku pro pleť dehydrovanou (stárnoucí) patří firmě Iven Cosmetics v České republice prvenství!

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkujeme za Vaše komentáře! Váš Iven Cosmetics