10. 1. 2013

LUXURY LINE ANEB POZASTAVME PŘIROZENÝ PROCES STÁRNUTÍ!

Iven Cosmetics ví, jak na to!

♥♥♥



Ztráta vody je přirozený proces. Stejně tak přirozená by ovšem měla být naše snaha vodu každodenně doplňovat. Proč?

Důvod je nasnadě, hydratace je totiž základem zdravé a krásné pleti. Vždyť s každou ztracenou kapkou jí ubývá hebkost, jemnost, pružnost a svěží vzhled.

Dehydratace pokožky se navíc stupňuje společně s přibývajícím věkem a svůj nemalý podíl na ní bohužel má i stále agresivnější vnější prostředí.

Pokud úbytek vody pravidelně nedoplňujeme, neošetřujeme dostatečně kolagenová a elastinová vlákna, dochází k poškozování pleti, což se projevuje hned několika typickými příznaky:
  • povadlým a zestárlým vzhledem, způsobeným špatnou elasticitou pleti
  • pocitem nepříjemně napjaté pokožky
  • nedostatkem jasu.
Dehydrataci není možné se vyhnout, ale lze ji pozastavit. Jak? Speciální komplexní a cílenou péčí. Právě proto jsme pro vás vyvinuli unikátní domácí ošetření s jedinečným efektem, který spočívá v okamžité hydrataci a hloubkové regeneraci pokožky.
Doporučujeme vám přípravek COLLAGEN SPECIÁL S ELASTINEM a KRÉM S VÝTAŽKEM HADÍHO JEDU.
Díky chemické reakci, kdy molekuly kolagenu na sebe navazují velké množství vody, můžete pokožku maximálně hydratovat. Aktivní látka kolagen zároveň účinně posiluje pokožce vlastní kolagenová vlákna a obsažený elastin zase vlákna elastinová. Tím se zpomaluje stárnutí pleti, protože kolagenová a elastinová vlákna budou chráněna před poškozováním – praskáním.


Collagen speciál s elastinem

Je nejúčinnější gel určený pro normální, stárnoucí a povadlou pleť, která potřebuje vzpružit, regenerovat a dodat energii.
Jeho základ tvoří kyselina hyaluronová, kolagen, elastin a antioxidanty.
Právě díky kolagenu, který na sebe váže vodu, pocítíte efekt komfortu a dokonale hydratace pokožky již po prvním použití.
Přípravek aplikujte na celý obličej, zejména v oblasti očního okolí, krk
a dekolt. Používejte ho ráno a večer na očištěnou pleť, na kterou pak
ještě naneste vhodný krém.


Krém s výtažkem hadího jedu

Intenzivní krém s obsahem hadího jedu SYN-AKE představuje jedenz nejlepších pěstících krémů firmy Iven Cosmetics. Přináší viditelné výsledky již během prvního měsíce používání.Jak to funguje? Pohybem obličejových svalů dochází k tvorbě mimických vrásek, které se postupem času zvětšují. Laboratorně vyvinutý hadí jed SYN-AKE uvolňuje svalové napětí, díky čemuž se mimické vrásky neprohlubují a pokožka začíná regenerovat. Nabízí velice bezpečnou formu efektu například botulotoxinu.Krém nanášejte každé ráno a večer na přípravek Collagen podle vašeho typu pleti.
SYN-AKE je malý peptid, který napodobuje činnost přírodního hadího jedu zmije chrámové. Tato aktivní látka pochází z dlouholetého výzkumu švýcarských laboratoří.

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkujeme za Vaše komentáře! Váš Iven Cosmetics